Word partner

Sta op voor de mensenrechten en doe mee met je organisatie!

Met de Mensenrechtenvlag kunnen instanties, overheden, bedrijven en organisaties laten zien dat ze de mensenrechten respecteren en ondersteunen. Alle Nederlandse anti-discriminatievoorzieningen organiseren op 10 december grote en kleine activiteiten in hun provincie. In de regionale en landelijke pers vragen we die dag aandacht voor dit onderwerp en de nieuwe vlag.

Om de Mensenrechtenvlag onder de aandacht te brengen willen we een communicatiecampagne starten. Hiervoor zoeken we praktische ondersteuning bij gemeenten, bedrijven en instanties. We zouden het waarderen als je op die dag ook de Mensenrechtenvlag hijst en er in jouw organisatie aandacht aan besteedt. Daarnaast zoeken we financiële ondersteuning. Hiermee willen we offline en online een communicatiecampagne gaan voeren. We zijn op zoek naar organisaties die de mensenrechten zichtbaar willen steunen en partner willen worden van de Mensenrechtenvlag.

Vrouw met de mensenrechtenvlag in haar hand

Ondersteuners en partners van de Mensenrechtenvlag

Voor iedereen die de Mensenrechtenvlag financieel willen ondersteunen bieden we diverse tegenprestaties, waaronder:
– een vlaggenpakket dat door ons aan jouw organisatie wordt overhandigd;
– tekst en foto voor een socialmediapost van de overhandiging van het vlaggenpakket. De tekst en foto worden geplaatst bij de anti-discriminatievoorzieningen en je kunt ze gebruiken voor je eigen social media;
– plaatsing van het logo van jouw organisatie op onze website en in diverse uitingen.

Wil je van gedachten wisselen over de mogelijkheden van een partnerschap? Neem dan contact op met Mirka Antolovic-Tipuric, directeur Tûmba, via mirka@tumba.nl of 06 – 17 87 84 78.